Previous Next
Kristálygyógyászat A kristálygyógyászat a kristály...
Tradicionális Reiki A Reiki ősi tibeti gyógymód. Lényege,...
Tantra Jóga A Tantra jóga a szexuális út, rítusok...
EMSZIL   Az Elengedés – Megbocsátás –...
Meditáció A meditáció alapfogalmai Mielőtt...
Regresszió Regresszió (Speciális spirituális...
HIPNÓZIS A hipnózis szó görög eredetű, a...
DNS 12 rétege Hamarosan...
Dietetika   Egészségügyi szolgáltató egyedi...

Kristályakadémia

Esemény 

Esemény:
Speciális spirituális ismeretek
Mikor:
2017.02.18 - 2017.02.18 09:00 h - 09:00 h
Hol:
Kristályakadémia® - Budapest
Kategória:
Speciális spirituális ismeretek

Leírás

  A regresszió fokozatos, lépésről-lépésre történő belső utazás az emberi tudat egyre mélyebb rétegeibe, ahol egyrészt jelen életünk korábbi történései, másrészt pedig az előző életeink – reinkarnációk- eseményei, illetve azok emlékképei raktározódnak úgynevezett „lenyomatok” formájában. Ezek a lenyomatok egy megfelelő, az emberi tudat és érzékelés szintjeit ténylegesen ismerő terapeuta segítségével módszeresen és irányítottan előhozhatók, az ott tárolt információk feldolgozhatók, s ha szükséges, terápiás céllal elemezhetők. A regresszió lényege a tudat egyre koncentráltabb állapotának elérése és a minél finomabb érzéki tapasztalás tudatszintjeire való „alámerülés”, mely a durva fizikai dimenziótól kezdve a finom fizikai dimenzión keresztül a lelki dimenziók felé haladó érzékelést érinti.   Regresszió tanfolyam tematikája A Regressziós-képzésünkre (Speciális spirituális ismeretetek - akkreditáció folyamatban)kizárólag a Alternatív Gyógymódok Tantra Jóga I, vagy Alternatív Gyógymódok Kristályterápia I, vagy Alternatív Gyógymódok Tradicionális Reiki II tanfolyamok sikeres elvégzése után lehet jelentkezni! Ennek hiányában, az egyéb megszerzett kompetencia beszámításra kerülhet! Ezért kérjük a a jelentkezés mellé csatolni a megfelelő végzettséget igazoló oklevél másolatát, amelyet egy személyes interjú, felvételi követ. A regressziós tanfolyamon résztvevők ún. időspirálos utazással dolgoznak, ez a módszer mentes bármilyen fajta tudatállapotot befolyásoló technikától (pl. hipnózis), tehát teljesen biztonságos. A tematikából: 1. képzési nap - A belső és külső energetikai rendszerünk anatómiája - Az újraszületés törvényszerűségei - A leszületés és a halál körforgása, stádiumai - THANATOSZ - TANATOLÓGIA: a halál tana, és a halálközeli élmények vizsgálat - A Tanatológiával kapcsolatos nemzetközi kutatási eredmények elemzése   2. képzési nap - Reinkarnációs karma tan (előző életek ok-okozati összefüggései - A karma típusa - Megelőző életek, bizonyítékok, Dejavu-érzés - Tratak-.módszerek - Gondolati masszázs   3. képzési nap - Alvás, az álmok típusai, az álmodás szakaszai: NO REM –REM - Módosult tudatállapotok, ezzel kapcsolatos technikák - Testen kívüli élmény   4. képzési nap - A hipnózisról. A hipnózis és a szuggesztiók - Regressziós és progressziós életekre vonatkozó terápiák elmélete és gyakorlata - A regresszió technológiájának elsajátítása (időspirálos technika, stb…)   Vizsga: elméleti és gyakorlati. A gyakorlati vizsga előtt, legalább 120 egyéni regresszió javasolt! A résztvevők a megszerzett Speciális spirituális ismeretek képesítéssel a képzés alatt elsajátított technikákat önállóan alkalmazhatják, de nem oktathatják.  

Helyszin

Kristályakadémia®
Helyszín:
Kristályakadémia®
Utca:
Üllői út 25.
Irányítószám:
1091
Város:
Budapest
Megye:
Magyarország
Ország:
Ország: hu

Leírás

Oktatásszervező:Mayer Tímea

Mobil: +36-70-414-8349

E-mail: oktatasszervezo@gmail.com, gaiastones@gmail.com

Levelezési cím: Kristályakadémia®, 1091 Budapest, Üllői út 25.  414

Cím:

City Corner Irodaház 1091 Budapest, Üllői út 25. IV. emelet 414.
Meditációs terem: III. emelet 320.
https://www.google.com/maps/d

https://goo.gl/maps/LMHPmZUMzuw

Az irodaház épülete Budapest IX. kerületében, az Üllői út elején, a Kálvin tér és a Ferenc körút (Corvin negyed) között helyezkedik el. A saroképület másik frontja a Köztelek utcára néz. Elhelyezkedéséből adódóan tömegközlekedési eszközökkel – 3-as metróval, 4-es, 6-os, 47-es és 49-es villamossal, 15-ös busszal – könnyen megközelíthető. Autóval a Petőfi hídon keresztül gyorsan elérhető az M1/M7 (Bécs/Balaton) autópálya is. Az Üllői út egyben a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér belváros felé vezető közvetlen megközelítési útvonala.

Megközelítés tömegközlekedéssel:
– a 3-as metró Kálvin téri vagy Corvin negyed megállótól 3-5 perc gyalog
– a 4-es metró Kálvin téri megállótól 5 perc gyalog
– villamossal: 4-es, 6-os, 47-es, 49-es
– busszal: 15-ös

Megközelítés autóval:
– a Kálvin tér vagy a Corvin negyed felől

Parkolás:
– őrzött, fizetős parkoló található az irodaház szomszédságában (bejárat az Üllői útról a Kálvin tér irányából) http://starpark.hu/parkolok/ulloi-uti-parkolo-27/
– környező utcákban (munkanapokon fizetős)

 

 

 

Bejegyzett felhasználó:

Jelentkezzen be az oldalra, hogy feliratkozhasson az eseményre.

Figyelemfelhívás

Az Alternatív természetes gyógymódok, kiegészítő terápiaként alkalmazhatók, nem helyettesítik a szakorvosok által alkalmazott, korszerű terápiás eljárásokat. A gyógyítás mindig több síkon történik, és az első lépcső vitathatatlanul a lélek szintje. Ma már elfogadott, hogy nem elég a fizikai test szintjén legyőzni a betegségeket, hiszen ez egyenlő a tüneti kezeléssel.

 

Kapcsolódó tartalom

Keresés

KAPCSOLAT

Kövess minket a Facebookon!

Legközelebbi tanfolyamok

Így találsz meg minket