Previous Next
Kristálygyógyászat A kristálygyógyászat a kristály...
Tradicionális Reiki A Reiki ősi tibeti gyógymód. Lényege,...
Tantra Jóga A Tantra jóga a szexuális út, rítusok...
EMSZIL   Az Elengedés – Megbocsátás –...
Meditáció A meditáció alapfogalmai Mielőtt...
Regresszió Regresszió (Speciális spirituális...
HIPNÓZIS A hipnózis szó görög eredetű, a...
DNS 12 rétege Hamarosan...
Dietetika   Egészségügyi szolgáltató egyedi...
Kategória: Kristálygyógyászat bemutatása
Találat: 7455
Nyomtatás

A kristályok tárolóképessége - és tisztítása

A kristályok tárolják a negatív energiát is. Betegségek kezelésénél a kezelt személy negatív információit is képesek "levenni", és elraktározni. Ezért kiemelten fontos a kristályok minden egyes kezelés után történő alapos megtisztítása, mert a kezelés során a kristály által tárolt negatív rezgéseket akaratunkon kívül át tudjuk vinni a következő kezelt személyre! A kristálygyógyászat, a kristállyal való kezelés nem "játék", hanem egy igen összetett természetes gyógyítási rendszer, ami igen nagy alázatot és felelősségtudatot követel meg a kezelő részéről.

 

A kristályok tisztítása különböző módon történhet, (napra-holdra kitéve, folyóvíz alá tartva, földbe temetve, stb.) ám ezek egyike sem teljes értékű.

A Kristályakadémia képzésein egyik legfontosabb dolgunk, hogy beavatás útján egy hatásos módszert tanítsunk meg a kristályok lehető legalaposabb megtisztítására - a tudati energiával való tisztítást.

A kezelési módok

A kristályok (marokkövek) kézben tartása is alkalmas arra, hogy a rezgéseiket kezünkön keresztül érzékeljük egy idő után, ha megfelelően (lazán, de nem erőtlenül) markunkban fogjuk őket. Hasonlóképpen, de kevésbé erőteljesen érvényesül a rezgésük, ha zsebben, ruhában, tárcában tartjuk őket. Helyezhetjük őket testünkre, vagy testünk köré, így energiamezőt hozva létre a kristályok rezgéseinek segítségével. A kristályok bizonyos alakzatba rendezésével ún. erőteret hozhatunk létre, ebben meditálhatunk, ülhetünk, dolgozhatunk, feküdhetünk. A kristályok meridiánjainkra, csakráinkra is helyezhetők a kívánt gyógyhatás elérése céljából. A kövek rezgéseit hasznosíthatjuk, ha egy időre vízbe helyezzük őket, és a kapott elixírt megisszuk - hiszen a víz képes információt felvenni a környezetéből, és tárolni azt.

A Kristályakadémia által tanított kezelés a fentiektől eltérően egy speciális, irányított technika. Ennek segítségével a kezelés során gyógyító kristályokat (erőrudak, gyógyító rudak, stb.) alkalmazunk.

Tanfolyamjainkon elsajátítható, hogyan erősítsük meg ezen kristályok energetikai szerkezetét, a gyógyító kristály tudatát hogy kapcsoljuk össze a saját tudatunkkal, illetve a kristály energiáját hogyan irányítsuk, "küldjük el" a kezelendő személy felé, majd a kezelés befejeztével hogyan hívjuk azt vissza. A kristályok ugyanis egy nálunk magasabb szintű tudattal rendelkeznek.

A tanfolyam-sorozaton résztvevők szervezetébe az 7 alapkristály rezgését (beavatás útján) sejtszinten bekódoljuk: ez azt jelenti, hogy nem kell az adott kristályt a kezükben tartani ahhoz, hogy velük dolgozni tudjanak. A kristályok rezgéseit a tenyerükön keresztül tudják előhívni, és közvetíteni saját maguk, és mások felé.

Kezelés elérhetősége: 

Kezelések alkalmával a reiki kezelés, a kristály kezelés, a pszichosebészet kezelés és a regresszióval való kezelés kerül különböző kombinációban és mértékben alkalmazásra, melyet a kezelt személy karaktere és a gyógyításra váró probléma határoz meg. Természetesen figyelembe van véve a kezelt személyek döntése is, amennyiben egy-egy módszer kizárólagos alkalmazását kívánják.

Kezelő: Kardos Anita

Kezelői napok: hétfő, csütörtök

Elérhetőség:

Mobil: 0036-20-249-7087

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Cím: 1091 Budapest, Üllői út 25 IV: em. 414

Megközelítés+térkép>>

Share

Figyelemfelhívás

Az Alternatív természetes gyógymódok, kiegészítő terápiaként alkalmazhatók, nem helyettesítik a szakorvosok által alkalmazott, korszerű terápiás eljárásokat. A gyógyítás mindig több síkon történik, és az első lépcső vitathatatlanul a lélek szintje. Ma már elfogadott, hogy nem elég a fizikai test szintjén legyőzni a betegségeket, hiszen ez egyenlő a tüneti kezeléssel.

 

Keresés

KAPCSOLAT

Kövess minket a Facebookon!

Legközelebbi tanfolyamok

Így találsz meg minket