Previous Next
Kristálygyógyászat A kristálygyógyászat a kristály...
Tradicionális Reiki A Reiki ősi tibeti gyógymód. Lényege,...
Tantra Jóga A Tantra jóga a szexuális út, rítusok...
EMSZIL   Az Elengedés – Megbocsátás –...
Meditáció A meditáció alapfogalmai Mielőtt...
Regresszió Regresszió (Speciális spirituális...
HIPNÓZIS A hipnózis szó görög eredetű, a...
DNS 12 rétege Hamarosan...
Dietetika   Egészségügyi szolgáltató egyedi...
Kategória: Tantra Jóga Tanfolyamok
Találat: 5870
Nyomtatás

A tantra jóga rendszere megmutatja az egyetlen kiutat ebből az automatikus, álomszerű életből, ami nem más, mint, hogy "felébredjünk", vagyis tudatossá váljunk az élet minden területén. A tantrikus hagyomány, mely egy önálló spirituális utat képvisel, megtanít tudatossá válni létünk minden pillanatában, így létünket örömteli és boldogító sikersorozattá téve. 

 

A tantra jógában harmonikus, tapasztaláson alapuló szellemi, lelki fejlődés lehetősége rejlik és konkrét eszközöket nyújt a személyes önismeretre, ezáltal a fejlődésre, arra a transzformációra, amely segít megteremti az egyensúlyt a női és férfi energiák között. Ezzel párhuzamosan az egyén saját létezésének sokkal mélyebb és élesebb tudatosságára ébred rá, és minden pillanatban erősebb jelenlétre lesz képes. Ahogyan a szellem törvényeivel egyre szorosabb kapcsolatba kerülünk, az elme az állandó párbeszéde elcsitul, majd képessé válik a belsőcsend megteremtésére, és ez megkönnyíti, hogy negatív gondolatainkat pozitívvá transzformálhassuk. 

 

Tantra jóga képzésünk 3 szintű tanfolyam-sorozatból áll. A Tantra jóga I  7 alkalomból álló tanfolyam-sorozat, mely semmilyen előkézettséget nem igényel. Erre épül a 8 alkalomból álló Tantra jóga II, majd ezután van lehetőség fellépni a Tantra jóga III fokozatra, a Tantra útjára. A tanfolyamok minimális létszáma 8 fő, maximálisan 20 főt tudunk fogadni.

 

Tantra jóga tanfolyamok időpontja >>

 

A csakrákról bővebben ... folytatás>>

 

Csakrákkal /Tantra Jógával kapcsolatban beszélgetés a fórumon

Share

Figyelemfelhívás

Az Alternatív természetes gyógymódok, kiegészítő terápiaként alkalmazhatók, nem helyettesítik a szakorvosok által alkalmazott, korszerű terápiás eljárásokat. A gyógyítás mindig több síkon történik, és az első lépcső vitathatatlanul a lélek szintje. Ma már elfogadott, hogy nem elég a fizikai test szintjén legyőzni a betegségeket, hiszen ez egyenlő a tüneti kezeléssel.

 

Keresés

KAPCSOLAT

Kövess minket a Facebookon!

Legközelebbi tanfolyamok

Így találsz meg minket