Previous Next
Kristálygyógyászat A kristálygyógyászat a kristály...
Tradicionális Reiki A Reiki ősi tibeti gyógymód. Lényege,...
Tantra Jóga A Tantra jóga a szexuális út, rítusok...
EMSZIL   Az Elengedés – Megbocsátás –...
Meditáció A meditáció alapfogalmai Mielőtt...
Regresszió Regresszió (Speciális spirituális...
HIPNÓZIS A hipnózis szó görög eredetű, a...
DNS 12 rétege Hamarosan...
Dietetika   Egészségügyi szolgáltató egyedi...
Kategória: Nem-besorolt
Találat: 67834
Nyomtatás

A kristályok a kozmikus világ rezgéseinek a hordozói, rezgésükkel energiát tudunk átadni, közvetíteni vagy harmonizálni, így fejtik ki jótékony hatásukat fizikai, lelki és szellemi síkon egyaránt. A kristály ugyanakkor mentes az emberi érzelmektől, előítéletektől, mindig készen áll teljesíteni a beprogramozott feladatokat, segít a bennünk levő tudás felszínre hozásában.

Névválasztásunkkal a kristályokban rejlő ezen ősi, tiszta energia előtt kívánunk fejet hajtani, és egyben érzékeltetni az általunk képviselt utat:

Kristályakadémia®

 A Kristályakadémia® elsősorban az önismeret útján egy szemléletformáló, alternatív természetgyógyítási rendszereket kínáló iskola, amely mindenekelőtt önmagunk megismerésében és problémáink megoldásához kíván segítséget nyújtani.

A Kristályakadémia® célja az egészség megőrzésével és a betegségek megelőzésével kapcsolatos oktatás. Olyan módszerek átadása, melyek használata kulcs az emberek kezében. E módszerek segítségével megtanulhatják, hogyan őrizhetik meg, vagy hogyan állíthatják vissza a testi-lelki és fizikai állapotuk egyensúlyát.

Akarattal, vagy akaratlanul megerősített elképzelések láncolatának lenyomatai képezik az életünket, irányítják a viselkedésünket. A létezésünk által a valós élet iskoláját járjuk, de speciális módszerekkel és gyakorlatokkal, átélt élményekkel, olyan bennünk lévő rejtett energiákat és ősi tudást kelthetünk életre, amely által képessé válhatunk felismerni életünk összefüggéseit, és felgyorsíthatjuk a lelki és szellemi fejlődésünket.

A Kristályakadémia® a fent vázolt szellemiség és gyakorlati útmutatók továbbadása érdekében 2006 év elejétől működik. E szellemiség kiérlelődésében, az iskola terveinek kibontakozásában nagyon sokat köszönhetek Dr.Rudas Évának, Mesteremnek, aki rendkívüli ember és nagyszerű tanító volt. Őt 2001-ben magához szólította a Teremtő. Akarata, tervei és személyes képzése következtében tanításai továbbvivőjévé, átadójává váltam, és teszem azt, amit tennem kell.

 

Kardos Anita

Share

Figyelemfelhívás

Az Alternatív természetes gyógymódok, kiegészítő terápiaként alkalmazhatók, nem helyettesítik a szakorvosok által alkalmazott, korszerű terápiás eljárásokat. A gyógyítás mindig több síkon történik, és az első lépcső vitathatatlanul a lélek szintje. Ma már elfogadott, hogy nem elég a fizikai test szintjén legyőzni a betegségeket, hiszen ez egyenlő a tüneti kezeléssel.

 

Keresés

KAPCSOLAT

Kövess minket a Facebookon!

Legközelebbi tanfolyamok

Így találsz meg minket